fredag den 26. februar 2010

Så er der cirkus!

De kender ingen anstændighed, politikersvinene. Nu skal danerne trækkes med en svanset ministerrokade; det ligner en Lars Løkke, der prøver at underholde.

Selve rokaden er forårsaget af Venstres pludselige kontakt med virkeligheden. Facaden er krakeleret under måneders tumperier rundt i medierne, og nu må skidtet altså hurtigt ind under gulvtæppet, inden lavinen for alvor ruller. Folket skulle jo nødigt se de andre syndens og dødens farveløse korkpropper, der ligger og venter på at boppe op.

Hele misæren udspringer af den omdiskuterede jægerborg, som Søren Gade, for at skabe splid de forskellige kulturelle samfund imellem, fik oversat til arabisk. Hensigten var at det skulle ligne en oversættelse, fremelsket af muslimske hænder, til at underminere det danske jægerkorps. Tvivlen har imidlertid piblet frem for til sidst at fosse, og helt nedbryde løgnens mur, men inden det skete, fejede BOSS Gade af banen.

Nu er fokus andetsteds. Jamen, hvad skal den populære (VERDENSFREDSFJENDSKE) politiker da nu tage sig til? Skal han hygge med børnene i hjemmet i Hundested? Får han mere tid til at bage? Vil han stadig voldtage den menneskelige anstændighed?

Spørgsmålene er mange, og fælles for dem alle er, at de fjerner fokus fra problemet: Venstre, det liberale og anstændige, det fornuftige stuerenhedens parti, hvis tidligere formand kækt er kåret til en fænomænal politiker (MANIPULATION), har søgt at gøre fjendskabet mellem muslimer og ærkekristne endnu værre end det allerede er. Det er blevet afsløret, og straks vifter klovnerne i cirkus et nyt skalkeskjul af sig.

Jeg siger: Dræb, hvad andet kan være kristent?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar