lørdag den 6. februar 2010

Ringen er sluttet

Gryntegrisen vrinsker igen. Nu har han modtaget en stok. Cavlings stok.
Selvom det ikke er den ærefulde pris, Vibys største røvhul har fået sine krogede kløer omkring, er foræringen alligevel en blasfemisk manifestering af samfundets kollektive lavintelligens. Ringen er sluttet. Det burde simpelthen ikke være lovligt for en fanatisk tilhænger af den fordrukne børnelokker at give ham Henrik Cavlings stok, og dermed slå hans martyrstatus fast som noget, han skulle være stolt af. Meget stolt endda. Den oprindelige indehaver var danmarks første journalist. Dommen herfra lyder at den sørgelige sjæl der har sendt stokken til Liderkurt, skal udskilles, udstilles og hakkes og pilles, pines og plages. Ingen straf er for hård når det gælder den absolutte hån mod den selvstændige tanke. De lumre spekulationer der ligger til grund for hele Westergaardmisæren, skal holdes i en slags karantæne, hvor enhver der kommer nær får med filen. Grovfilen. De skal slibes til blods, og samfundet selv skal stå for domsafsigelsen.

Det er en landsbytossetype ved navn Kurt Hansen, der har sendt stokken til skryderkarlen. Han er selv en ussel stokkesamler, og mon ikke dette bunder i at han kan lide at tvinge stokkene op i røven på sig selv.
"Jeg samler på stokke i det små. Men efter Cavling-prisen for nyligt blev uddelt, og Kurt Westergaard blev overfaldet, så tænkte jeg, at han var mere værdig til at eje den end mig," piber den underdanige landsforræder.
"Det er jeg frygtelig rørt over. Den er rigtig flot med navnet indgraveret, og der var et brev med. Det er helt fantastisk," hvisler fedesvinet til svar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar