fredag den 26. februar 2010

Lone afslører statens plan

Så faldt tiøren. Startskuddet til den helt store rumlen. Politiken har indgået et forlig, en art undskyldning, i Muhammedfarcen, og knap er nyheden sluppet ud, før medierne vender avisen ryggen. Og politikerne. For nu vil de gerne blande sig, de mæskende.

Og hermed opstår en simpel ligning. Enhver politiker er som udgangspunkt fuld af løgn og svig, og dermed er også den kollektive afstandtagen til beslutningen en løgn. Altså er der tale om en større plan. Og den afsløres allerede nu, lige her på jeres egen smækfede so, ProvoLone.

Det næste, der skal ske, er at medierne tæppebomber landet og resten af verden med genoptrykninger af de hæslige tegninger. Målet er altså endnu en gang at tvære rundt i egne fejl, og det tilsyneladende i en hidtil uset grad. En massiv mediemæssig fjanten rundt med de mest basale og rent faktisk naturlige etikker kan og vil altid, som det hidtil har været med Muhammedtegningerne, og som det var det med Ungdomshuset, udløse reaktioner, der netop er så blottet for etik at den fjanten, der startede misæren, fuldstændig blegner ved siden af.

Derfor vil ProvoLone gerne være den første til at genoptrykke en af de implicerede tegninger. Det er vores eget værk fra et af de første indlæg, og forestiller Den Lede, Kurt W., smeltet sammen med sin skaber, fanden selv, korsfæstet midt i et pentagram, og i færd med at udføre sin onde plan med sit fissefilosofiske smiskesmil.

Værsågod Danmark. I ekstra stort, ekstra Kurt liderformat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar