tirsdag den 12. januar 2010

Trykkefrihed for fremmedhad


For godt en uge siden sendte jeg min seneste novelle, Snegle, til det nidkære forlag Trykkefrihedsselskabet. Med den sendte jeg et personligt brev, der forklarede hvorfor udgivelsen af netop denne novelle ville kunne sætte streg under selskabets titel som ytringsfrihedens førstehåndhæver. Snegle, der er en historie på 6 tætskrevne A4-sider, handler nemlig om Jesper Langballe, Peter Skaarup og Kristian Thulesen-Dahls oplevelser på deres bondegårdsferie i Jylland. Blandt andet voldtager de en gris, men man får også et indblik i DF-ledernes psyke og partiets hierakiske styreform. At trykke denne novelle ville fjerne enhver association, der kunne drages mellem fremmedfjendsk politik og Trykkefrihedsselskabet. De ville i sandhed stå for ytringsfriheden, og intet andet.

Dette er da også hvad selskabet påstår at se sig selv som, når det gang på gang korpulerer med venstrefløjen etc. for sine udtalelser. Virkeligheden skulle imidlertid vise sig at være en ganske anden.

Jeg har nemlig stadig ikke fået svar fra Trykkefrihedsselskabet, end ikke et afslag. Dermed er det påviseligt at forlaget ikke står for ytringsfrihed, men udelukkende for racistisk betonet diskrimination af værste skuffe, og derfor burde selskabet blive dømt jf. racismeparagraffen. En paragraf, som Pia "Stueren" Kjærsgaard for længst har foreslået afskaffet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar