søndag den 31. januar 2010

Det ulmer i øst

Der er stille på Christiansborg. Men under den blanke facade ulmer galskaben, parat til atter at angribe den danske befolkning med et nøje udtænkt mediestunt. Hvem skal denne gang i manegen og latterliggøre demokratiet? Hvem bliver den næste store taler, der skal fylde os med lort og latter dertil? Kun insiderne kender svaret. De, der opererer under huden på satansystemet og har en finger i røven på det politiske liv.

For de pønser i den grad på noget på Christiansborg. Det gør de altid, og når der er stille omkring dem, er det som regel fordi landet skal lades op til det næste store angreb. Det næste store tiltag. Det næste store fremstød, der skal tromle al besindighed i nationen af vejen, og grave dybe furer i de økonomisk plagede danskeres pander. En stille vind blæser dog over sletterne, for de forfrosne nordboere er midt i al elendigheden blevet velsignet med en ny skattereform. Herigennem har de rige fået mere og de fattige fået mindre. Naturligvis. Dette er imidlertid ligeså naturligvis ingen værdig årsag til hysteri, for der er jo ikke tale om hverken race eller klima, og man har altså ikke behov for at beskæftige sig med andet end at være danske, røde og glade for et par blodige krummer i håndfladerne.
Der er som mediebevendt borger altid grund til at være på vagt overfor den uendelige farce, der altid lever på Christiansborg. Også når man ikke kan se den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar